sagunsanchez: akubotaks: 007baby69: akubot…

sagunsanchez:

akubotaks:

007baby69:

akubotaks:

kax7193:

akubotaks:

wanted5005:

akubotaks:

mr-mrs-lover:

akubotaks:

faizzwan:

akubotaks:

Suka bini aku malam tadi. Thanx abam hemsem,senang deal dgn abam. Hope we meet again.

Emmm

Apa yg emmm tu @faizzwan ?

Customer feedback form.

Wechat reply : 0/10

Wife service-

Sucking :10/10 tercabut kepale bana abam

Moan        : 9/10 cam pornstar

Pussy       : 9/10 clean,wet and nice smell

Ass           : 9/10 doggy superb!

GFE           : 9/10 mls nak komen,tgk rate tu!😘

Overall      : 10/10

Our Price : reasonable,mana yg nak mintak kurang tu aku rase baik korang gi meninggal..service tiptop!harga pn MAMPU MILIK✌🏼😊

Customer comment:

honestly aku senang dgn korang laki bini,bukan setakat sex..korang laki bini pun educate couple..si husband mmg frenly kalau tak kenal betul2 muke memang cam gangster!tapi hati baik!brotherhood spirit bagus💪🏼👍🏼🤝,cuma aku jer tak perform..hahaha beselah penat travel sana sini..nanti aku janji akan buat “comeback”😝TQ ABAM BOTAK YG SIMPLE AND STEADY!!👍🏼jangan nak puji aku ensem sangat..kahkahkahkah😝😜🤣

-apa2 nanti kita follow up-

Thanx boss

terbaik feedback

Thanx for supporting Akubotaks…keep rebloging n will update more n more

Sempoi

Thanx bro @kax7193

Terbaik bro

Thanx bro….jom ngeteh malam ni

Perghhhh

Categories